);
Otvorena modernizirana INA benzinska postaja

Otvorena modernizirana INA benzinska postaja

Modernizirano maloprodajno mjesto INA Grupe otvoreno je u utorak 16. listopada u Ludbregu na adresi Koprivnička 2. Tako se maloprodajno mjesto u Ludbregu pridružilo Ininoj razgranatoj mreži od gotovo 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori.

– INA Grupa upravlja najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u regiji koju stalno razvija kroz kapitalna ulaganja te unapređenjem kvalitete usluga u skladu s potrebama kupaca. Drago nam je što i naši Ludbrežani prepoznaju našu tvrtku kao partnera od povjerenja koji nudi usluge prilagođene potrebama kupaca te vjerujemo kako će uživati na ovom moderniziranom maloprodajnom mjestu. -rekao je Borko Buturac, direkto INA Maloprodajnih servisa.

Otvorenju se pridružila i jedna od najboljih hrvatskih atletičarki, rođena Ludbrežanka Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja.

– INA i ja surađujemo nekoliko godina tako da iz prve ruke znam da se u Inu možete pouzdati. Sretna sam što je naš Ludbreg dobio jedno ovako lijepo maloprodajno mjesto na kojem ću sigurno i ja “tankati” svoj auto. Kao što je i meni INA velika podrška u karijeri tako sam sigurna da će biti i vama na vašim putovanjima – poručila je uvijek rado viđena Sara Kolak.

Na moderniziranom maloprodajnom mjestu kupcima se osim goriva, autoplina plina u bocama i maziva, nude i dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca kao i mogućnost opskrbe robom široke potrošnje. Radno vrijeme je od 6 do 22 sata, svaki dan kao i nedjeljom i blagdanom.

 

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content