);
Otisnut katalog s prikazom nagrađenih vina na “Decanteru”

Otisnut katalog s prikazom nagrađenih vina na “Decanteru”

Vina iz varaždinskog i ludbreškog vinogorja zasluženo su pod povećalom vinske javnosti, što ne čudi, s obzirom da je Varaždinska županija po broju medalja, priznanja i prijavljenih uzoraka na Decanteru druga najuspješnija u Hrvatskoj. Poslano je 35 uzoraka, od kojih su 22 vina dobila medalje, a još 11 vina preporuke. Time su ostvarili nevjerojatnu, 95-postotnu uspješnost na najvećem vinskom natjecanju na svijetu s više od 16.500 prijava iz gotovo 50 zemalja svijeta.

Aktivnosti na promidžbi i brendiranju vina nastavljaju se još snažnijim tempom. Nagrađena vina imaju ‘Decanter ‘naljepnicu kao garanciju kvalitete, otisnut je prigodni katalog s detaljnim prikazom svih nagrađenih vina, a planira se i održavanje vinskih radionica s ugostiteljima i distributerima diljem Hrvatske.

Katalog “Vinski lideri Varaždinske županije” možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, srebrno odličje dobila je Vinarija Makar za graševinu, broncu Vinarija Makar za manzoni bijeli, Vinarija Kežman za rajnski rizling i Vinarija Stručić za chardonnay, a preporuke su dobile Vinarija Kežman za muškat žuti i Vinarija Stručić za rajnski rizling i graševinu.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content