Vuna, staklo i krep papir bili su glavni materijal kreativne radionice u organizaciji ludbreških Narcisa. Riječ je o pretposljednjoj aktivnosti u ‘Ružičaste akademije’ u sklopu koje su članice Udruge željele potaknuti kreativnosti u ženama. Voditeljice radionice koja se održala u okrugloj dvorani Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’, Jadranka Draganić i Marija Kovačić, prisutnim sudionicima predstavile su načine na kojem mogu iskoristiti vunu, staklo i krep papir kako bi potaknule i pokazale svoju kreativnost, a pritom se i opustile.
Radionici je prisustvovalo dvadesetak žena koje su svojim rukama izradile cvjetići od krep papira, vunene ogrlice i cofleke te oslikale stakleno posuđe.

 

Za kraj ovog ružičastog listopada članice Udruge ‘Narcisa’ odlučile su se opustiti uz malo yoge. U društvenom domu u Vinogradima Ludbreškim za sve zainteresirane organizirale su sat yoge pod vodstvom Ayana Yoga studija. Sudionice su naučile kako se opustiti uz pravilno disanje, te kako se osloboditi stresa.