Iako nije pobijedio u showu „Superljudi“, Anđelo Bačani osvojio je simpatije publike, ali i žirija te je sa ukupno 11,5% glasova završio na sjajnom petom mjestu. U svoja tri nastupa dokazao je kako je njegov matematički um daleko iznad prosjeka jednog šestogodišnjaka te je ostao zapamćen kao najmanji „superčovjek“ koji je stupio na pozornicu. U finalnoj emisiji čekala su ga, kao i svaki puta, četiri složena matematička zadatka. Iako je na prvi zadatak dao pogrešan odgovor, odnosno „fulao“ za samo nekoliko decimala, to ga nije obeshrabrilo. Sljedeća tri riješio je bez ikakve muke.

-Mislim da mu je ime sasvim prikladno. On je matematički anđeo. – komentirao je Vuk Aleksić, član žirija.

Najzabavniji dio nastupao bio je upravo Anđelov razgovor sa žirijem. Nakon što je sišao sa „velike stolice“ odšetao je do njih te se najprije rukovao i pozdravio, a zatim pitao da li im može postaviti jedan zadatak koji je uključivao faktorijele. – Glava me boli i ne vidim dobro, nemam naočale…Ne znam riješiti ovo…- bili su samo neki od komentara žirija kojeg su uz neurokirurga Vuka Aleksića činili glumica Anđelke Prpić, glumac i glazbenik Branka Đurića Đure, kantautor i producent Zrinka Tutića. – Izračunaj ponovo! – kratko i jasno zapovjedio je Anđelo. Točan rezultat je na kraju dala Anđelka Prpić, ali samo zato što joj je Anđelo prišapnuo rješenje.

Neizostavno je bilo i simpatično trčkaranje po studiju kojim je mali ludbreški superčovjek još jednom pokazao svoju, prema riječima voditelja Momčila Otaševića, nemirnu, ali blistavu narav.

Iako nije osvojio glavnu nagradu koju je htio potrošiti na auto od 3 tisuće kuna koji će voziti kada naraste, Anđelo se jako zabavljao, a kako kaže, najzanimljivije mu je bilo čitati velike brojeve sa velikog ekrana.

Show “Superljudi” emitirao se u četiri zemlje, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a kroz studio je prošlo više od 50 kandidata koji su pokušali osvojiti titulu „superčovjeka“. To je na kraju ipak pošlo za rukom samo Beograđaninu Darku Đorđeviću koji je zahvaljujući 28,6 % glasova publike osvojio glavnu nagradu od 25 tisuća eura.