Izlagači, prijavite se za sudjelovanje.

Centar za kulturu i informiranje „D. Novak“ raspisao je natječaj za izlaganje u sklopu programa „Ludbreg petkom“ koji će se održavati tijekom iduće 2020. godine.

– „Ludbreg petkom“ je program u sklopu kojeg će se svakog prvog petka u mjesecu održavati razna kulturna događanja. S tim ciljem raspisali smo natječaj vezan uz izložbeni dio programa. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače da popune prijavnicu za sudjelovanje. Cilj programa je promocija kulturnih aktivnosti kako bi se pokazao njihov značaj i uloga. – poručuje ravnatelj Centra za kulturu Ludbreg Branko Dijanošić.

Prijaviti se mogu svi akademski i amaterski umjetnici s područja Republike Hrvatske i to samostalno ili u grupi do 5 autora.

Prijave se podnose elektroničkim putem ili slanjem poštom, a moraju sadržavati ispunjenu prijavnicu, potpisanu suglasnost o korištenju osobnih podataka, tekst za deplijan izložbe te fotografije radova.

Natječaj traje do 31. prosinca 2019. godine, a njegovi rezultati bit će objavljeni 8. siječnja 2020.

– Od pristiglih prijava izabrat će se 12 izlagača i sastaviti godišnji plan izlaganja. Dakle svakog mjeseca predstavit će se jedan samostalni umjetnik ili jedna skupina od maksimalno pet umjetnika. Prednost kod odabira imat će izlagači s ludbreškog područja. – kaže voditeljica programa Jelena Koprek.

Centar za kulturu Ludbreg izlagačima će osigurati prostor i opremu za izlaganje, te pripremu i izradu deplijana, legendi i izložbenih plakata.

Detalje natječaja i potrebne obrasce za prijavu možete pronaći OVDJE.