U Segovini, prigradskom naselju Grada Ludbregu s najmanje žitelja, završeni su radovi na adaptaciji društvenog doma. Radovi su izvedeni na krovištu objekta s kojeg su skinute stare salonitne ploče, a dom je dobio novi pokrov – filcane limene ploče. Osim zamjene pokrova također su zamijenjeni i dotrajali dijelovi žlijeba. Sanacija krovišta društvenog doma bila je u planu Vijeća mjesnog odbora za ovu godinu.

-Dom je izgrađen sredinom 60-ih godina prošlog stoljeća i od tada su na krovištu bile te salonitne ploče, dakle, gore su bile 50-ak godina. Sve češće je prokišnjavalo, pa smo sami improvizirali popravke da objekt dalje ne propada. Osim na domu krovište je zamijenjeno i na nadstrešnici kod ulaza u podrum, te na ostavi i sanitarnom čvoru koji su prije nekoliko godina dograđeni s istočne strane doma zahvaljujući Slaveku Blagaju koji je potpuno financirao radove. Ovi radovi na sanaciji krovišta realizirani su uz svesrdnu financijsku potporu i razumijevanje Grada Ludbreg. Jer nas žitelja je malo i preko komunalne naknade skupimo tek simbolična sredstva, pa bez pomoći Grada ne bismo mogli provesti nikakvu investiciju – kazao je Jovica Janković, predsjednik VMO Segovina.

Na društvenom domu tako je postavljeno 200-tinjak kvadrata novog pokrova, a vrijednost radova je 40-ak tisuća kuna. Radove su izveli radnici Limarskog obrta ‘Joco’ iz Selnika. Društveni dom u Selniku dimenzija je 15 x 7 metara, a uzduž čitave prednje strane proteže se i natkrivena terasa širine 2,5 metra. Dom se koristi za okupljanja i druženja 40-ak mještana Segovine.