);
Nova knjiga Aleksandra Horvata ‘Meni je v Ludbregu lepo’ sutra će biti predstavljena čitateljima

Nova knjiga Aleksandra Horvata ‘Meni je v Ludbregu lepo’ sutra će biti predstavljena čitateljima

Aleksandar Horvat zaljubljenik je u najljepši jezik na svijetu – kajkavski i toliko rado dočarava njegovo bogatstvo. On je čovjek koji ima brojne talente i vrline, jedna od njih je pisanje.

Godine 2018. uključuje se u pisanje kolumni za Ludbreške novine. Od tada je zadnja strana svakog broja novina tradicionalno ‘njegova’.

Ove je godine odlučio sakupiti tekstove iz prve tri godine pisanja za Ludbreške novine (2018. – 2021.) i pretočiti ih u svoju drugu po redu knjigu (Grad v sredini sveta, 2018.) koja nosi naslov ‘Meni je v Ludbregu lepo’.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na promociji njegove nove knjige koja će se održati 10. studenoga (četvrtak) u novoj dvorani CZKIDN (Trg svetog Trojstva 19) s početkom u 18 sati.

U programu će sudjelovati književnica Božica Jelušić, urednica Iva Havaić, autor fotografija Miroslav Vađunec i ŽVS Pajdašice. Moderatorica programa je Matea Maltarić.

Predstavljanje knjige održat će se u suradnji Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ Ludbreg i Gradske knjižnice i čitaonice ‘Mladen Kerstner’. Događaj će ujedno biti i dio programa Mjeseca hrvatske knjige u organizaciji gradske knjižnice.

Po završetku programa moći ćete kupiti knjigu s potpisom autora po promotivnoj cijeni od 50 kuna.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content