Poslije ludbreške Podravine NK Poljanec jedan je od najstarijih klubova na ludbreškom području. Osnovan je daleke 1932. godine i njegovih 85 neprekidnih nogometnih godina je za svaki respekt i pohvalu. Na proslavi ove značajne godišnjice igrali su veterani, pojačani Bojanom Vručinom i Zoranom Ivančićem, protiv selekcije veterana HNS-a u kojoj je igralo niz poznatih bivših reprezentativaca. Tako smo na terenu zapazili našeg Heneca, Mumleka, Sopića, Brnasa, Jakirovića, Koznikua i još puno poznatih imena od kojih je upravo Ardijan Kozniku poznat kao osvajač brončanog odličja sa svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine.

     Prije glavne utakmice odigrana je pionirska utakmica između NK Poljanec i NK Zadrugar. Klubu slavljeniku je 85. rođendan čestitao povjerenik za natjecanje ŽNS Varaždin Nino Vugrinec uručivši predsjedniku NK Poljanec Damiru Jalševcu zahvalnicu.

     Dva kilometra dalje, istoga dana, slavljenički je bilo i u Selniku. Naime, tamo je u sklopu Antunova NK Plitvica proslavila 80. godina uspješnog djelovanja. Kristalno priznanje predsjedniku Plitvice Jurici Božiću uručio je ugledni nogometni djelatnik i tajnik NK Podravina Vitomir Namjesnik.

     Prilikom obilježavanja nogometnog rođendana u ludbreškom prigradskom naselju odigrane su dvije utakmice. Najprije su domaćini igrali s ludbreškom Podravinom, a zatim su snage odmjerili međužupanijski ligaši Tehničar iz Cvetkovca te Polet iz Svetog Martina na Muri. Rezultati ni ovdje nisu bili bitni pa možemo reći da su i u Poljancu i u Selniku gledatelji mogli uživati.