);
NK Podravina odlično organizirala turnir U14

NK Podravina odlično organizirala turnir U14

Druge lipanjske subote na gradskom stadionu u Ludbregu po prvi put održan je turnir mladih nogometnih nada u kategoriji U14. Radi se o djeci rođenoj 2010., 2011. ili 2012. godine. Turnir je započeo u 10 sati prije podne, a završio oko 18 sati poslije podne. Utakmice su trajale po 30 minuta. Vrijeme je bilo izuzetno vruće, a vrućina je malo popustila tek za vrijeme utakmica za treće i prvo mjesto. Sudjelovalo je pet ekipa i to domaćin NK Podravina, zatim NC Ludbreg, ŠN Grada Koprivnice, NK Tehničar Cvetkovec i NK Novi Marof. Za prve tri ekipe osigurani su pehari i medalje, a za najbolje pojedince prigodne statue. Sudionicima je osigurana hrana i piće, a novost je da su utakmice prenošene uživo te da su rezultati bili vidljivi na posebnoj web stranici za što je zaslužan službeni spiker Franjo Zdelar. Do video streama i rezultata uživo lako se moglo doći očitavanjem koda s plakata. Stream na platformi Twitch pratili su gledatelji iz Hrvatske, Francuske, Španjolske i Njemačke.

Turnir je reklamiran i na najpoznatijoj sportskoj Facebook grupi ‘Sport na ludbreškom području’ koja broji blizu tri tisuće članova i koja promovira većinu sportova te prati najznačajnije sportske događaje na ludbreškom području. Dakle, jako dobro organizirani turnir pa čestitamo organizatorima iz NK Podravina Ludbreg, a posebice tajniku Vitomiru Namjesniku koji je ‘izgorio’ na suncu sudeći većinu susreta te treneru Tomislavu Čiću koji je kao idejni začetnik turnira brinuo da sve prođe u najboljem redu.

-Turnir smo organizirali s početnih 0 Eura, a ideja je bila da se od kotizacije te zaradom od donacija za hranu i piće koju su naručili odrasli pokriju troškovi hrane i pića za mlade nogometaše. Nema tu nikakve zarade, ali smo presretni jer su svi bili zadovoljni organizacijom i gostoprimstvom. Velik doprinos u provedbi turnira dali su roditelji naših mladih nogometaša i pohvale idu svakako i njima – rekao je Tomislav Čić.

Prvo mjesto na turniru zauzela je ekipa ŠN Grada Koprivnice, drugo NK Novi Marof, a treći su bili mladi nogometaši NC Ludbreg. Najboljim igračem turnira proglašen je Matej Zdelar iz NC Ludbreg, a najbolji vratar Emanuel Posavec i najbolji strijelac sa četiri postignuta pogotka Jan Paveli članovi su pobjedničke ekipe ŠN Grada Koprivnice.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content