Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima i učenicima s područja Grada Ludbrega za akademsku, školsku godinu 2019./2020. za studente koji studiraju za deficitarna zanimanja i za studente slabijeg socijalno-ekonomskog statusa te za učenike upisane u srednju školu, a kojeg raspisuje Grad Ludbreg otvoren je do 29. studenog.

Mjesečni iznos stipendije po studentu iznosi 500,00 kn za studente koji studiraju na području Varaždinske županije, Međimurske županije i Koprivničko-križevačke županije, odnosno 700,00 kn za studente koji studiraju izvan tih područja te 250,00 kn za učenike srednje škole.

Prijavnice na natječaj dostavljaju se do 29. studenog 2019. godine preporučenom poštom  ili osobno, na adresu: Grad Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 14, 42230 Ludbreg, s naznakom „Za natječaj za dodjelu stipendija“. Osobne prijave primaju se do istog datuma, na navedenu adresu, zaključno do 15.00 sati.

Prijavnice se podnose na propisanom obrascu koji čini sastavni dio Natječaja a koji se može podići u Upravnom odjelu za razvojne projekte, društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu Grada Ludbrega, Odsjeku za društvene djelatnosti i socijalnu skrb, ili na Internet stranicama Grada Ludbrega.