);
Najavljujemo:  NK Poljanec slavi 90. godišnjicu

Najavljujemo: NK Poljanec slavi 90. godišnjicu

NK Poljanec će prve dvije subote u srpnju slaviti 90. klupski rođendan. Ovaj nogometni sportski kolektiv jedan je od najstarijih na našem ludbreškom području osnovan 15. veljače 1932. godine. Trinaest godina starija od njih je jedino ludbreška ‘Stara dama’ Podravina koja je osnovana 1919. godine.

-Prve srpanjske subote u poslijepodnevnom terminu organiziramo revijalnu utakmicu mlađih kategorija NC Sveti Đurđ, a odmah poslije u 18 sati utakmicu All Star reprezentacija NS Ludbreg ‘Mladi’ i ‘Stari’. ‘Mlade’ će izabrati i voditi Damir Sačer, a ‘Stare’ Jurica Vručina. Nakon podjele priznanja organizirana je vrtna zabava uz živu muziku. Za tjedan dana planiramo također atraktivni nogometni program koji također u 15 sati započinje revijalnom utakmicom mlađih kategorija NC Sveti Đurđ. Zatim će revijalnu utakmicu odigrati Selekcija veterana HNS-a i veterani NK Poljanec, a poslije zabavu sviraju tamburaši – rekao je Vedran Bobetić, predsjednik NK Poljanec.

Na fotografiji ispod pogledajte koje nogometaše su pozvali ‘izbornici’ za glavnu utakmicu prve subote. Razvidno je da nas početkom srpnja očekuju dva zanimljiva nogometna popodneva pa mnogi koji neće tada biti na moru sasvim sigurno će svratiti do nogometnog igrališta NK Poljanec.

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content