);
Na proljeće se očekuje početak izgradnje novog trgovačkog centra u Ludbregu

Na proljeće se očekuje početak izgradnje novog trgovačkog centra u Ludbregu

Grad Ludbreg najavljuje kako bi izgradnja maloprodajnog parka u Ludbregu trebala započeti na proljeće.

Tvrtka sa sjedištem u Austriji time će nastaviti širenje svog brenda, a jedna od novih lokacija je Ludbreg.

– Austrijska firma koja se bavi trgovačkim centrima kupila je trgovački centar u Ludbregu i još dodatni prostor s istočne strane do tamošnjih OPG-ova – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić te dodao kako bi gradnja novog trgovačkog centra trebala uskoro započeti. Iako se zasad ne zna koje će se trgovine otvoriti, gradonačelnik kaže kako će zasigurno biti riječ o odjevno-sportskom asortimanu.

– Taj dio nedostaje i u tom pravcu su razmišljanja, ali do nas nikakva imena trgovina zasad nisu stigla. Očekujemo vrlo brzo podnošenje zahtjeva za građevinsku dozvolu, a potom i početak radova. Vjerujem da će otvaranje doprinijeti samoj ponudi, ali i povećati zaposlenost za novih pedesetak ljudi koji će biti zaposleni u trgovačkom centru – kaže ludbreški gradonačelnik.

U neposrednoj blizini, prema svetištu, započeli su radovi na pripremi parcele za potencijalne kupce i nastavak ulaganja u maloprodajnu djelatnost.

– Određene kontakte već imamo i u narednom periodu vidjet ćemo u kojem će smjeru priča ići. Želja nam je da Ludbreg i u tom kontekstu bude centar za širu okolicu i da ovdje mogu zadovoljiti većinu svojih kupovnih potreba – zaključuje gradonačelnik Bilić.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content