Škola nogometa NK Podravina Ludbreg djeluje već 13 godina, a od 2011. organizira druženje mladih nogometaša i njihovih roditelja. Ovom prigodom u gradskoj sportskoj dvorani okupilo se oko 80-ak djece i nešto manje roditelja nego prošle godine. Poslije svake odigrane utakmice djeca su ‘navalila’ na grickalice i sokove, a očevi su isto imali svoj ‘tajni kutak’. Odigrano je niz utakmica po starosnim kategorijama, a za kraj druženja odigrane su dvije utakmice djece i roditelja. Prvo su igrale mame, a zatim očevi čak dvije utakmice protiv mlađeg i starijeg uzrasta djece. Roditeljima su podijeljeni kalendari za 2019. godinu. U Školi nogometa sa 6 uzrasnih skupina rade: Davor Tropšek, Saša Sabol, Andrija Ivančić i Saša Špoljarić koji je ujedno i koordinator.

    -Idejni začetnik ovih susreta i glavni u organizaciji i provedbi bio je Saša Špoljarić. Ovaj put bio je spriječen prisustvovati zbog obiteljskih razloga pa sam ja sada možda podnio nešto veći teret, ali nije bilo teško jer su djeca naučena redu i disciplini. Roditelji su također već uhodani i zna se koje su obaveze i dužnosti. – rekao je Davor Tropšek.

    Upisi u Školu nogometa NK Podravina Ludbreg su tijekom cijele godine, a više informacija možete potražiti na njihovoj Facebook stranici.