);
Mladi hrvatski rukometaši trenirali u Ludbregu

Mladi hrvatski rukometaši trenirali u Ludbregu

Jučer i danas je muška mlađa kadetska rukometna reprezentacija u Ludbregu odigrala dvije prijateljske utakmice s vršnjacima iz Austrije i u oba susreta slavila. Utakmice su odigrane u školskoj sportskoj dvorani, a šteta je da gledatelji još uvijek nisu mogli na tribine jer radi se o izuzetno talentiranoj hrvatskoj generaciji što su dokazale i ove dvije pobjede. U nedjelju su naši mlađi kadeti pobijedili rezultatom 27:24, a danas su slavili s 29:25.

 – Zadovoljni smo s napravljenim ovog tjedna u Ludbregu i s pobjedama. Bilo je tu novih imena i to je uvijek specifično jer je svim tim dečkima san igrati za reprezentaciju pa uvijek ima i malo treme, ali stvarno su svi dobro odradili i pripreme i utakmice, dobro se uklopili i možemo biti zadovoljni – rekao nam je njihov izbornik Matej Mišković.

Inače, radi se o reprezentaciji do 17 godina koja je veliki uspjeh ostvarila prošle godine na Mediteranskim igrama u Grčkoj gdje su osvojili brončanu medalju iako su igrali u kategoriji kadeta, dakle, protiv starijeg uzrasta. Proteklog su tjedna hrvatski kadetski reprezentativci boravili u Ludbregu na kontrolnim pripremama, a sada im svima slijedi odmor od sezone. Što se tiče velikih natjecanja, ova će generacija idućeg ljeta nastupati na Europskom prvenstvu, a moguće je da će i sljedeća okupljanja i pripreme odrađivati upravo u Ludbregu koji im polako postaje baza.

– Nismo prvi puta ovdje i iskreno moram reći da smo oduševljeni i ljudima i uslugom i gostoprimstvom ovdje u Ludbregu. Imamo sve uvjete i nadam se da su i oni zadovoljni s nama – rekao je na kraju izbornik Mišković, a mi vjerujemo da će ova reprezentacija izbaciti puno odličnih rukometaša i budućih seniorskih reprezentativaca. (id)

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content