);
Mlade nade KK Grafičar iskazale potencijal

Mlade nade KK Grafičar iskazale potencijal

Nakon godine pauze uzrokovane pandemijom protekle subote i nedjelje u Ludbregu održan je Grafičar Cup. Turnir je organiziran za kategoriju U15 što znači da su nastupili mladi košarkaši rođeni 2007. godine i mlađi.  

-Uspješno smo nastaviti s tradicijom organiziranja turnira, a ovaj put odlučili smo se na godište koje će ove godine nastupiti u Jedinstvenoj mlađe-kadetskoj ligi. Uspjeli smo okupiti kvalitetne momčadi iz tri regije tj. iz čak pet županija. Mogu reći da se igrala dobra košarka i na igračima se vidjelo da im je takav način natjecanja nedostajao. Sretan sam što je naša ekipa pokazala najviše i zasluženo osvojila turnir. Atmosfera finalnog dana je bila stvarno odlična, a ovim putem zahvaljujem i čestitam svim ekipama – rekao je Tomislav Horvat, glavni organizator i trener ekipe Grafičara.

Ovaj turnir bila je odlična uvertira za Jedinstvenu mlađe-kadetsku ligu koja započinje već u subotu 15. siječnja.

-Na turniru je sudjelovalo šest ekipa. Inače je Grafičar Cup turnir međunarodnog karaktera, ali su ove godine zbog situacije s COVID-om pozvane samo domaće ekipe. Poredak ekipa na kraju turnira je sljedeći: Grafičar Ludbreg, Virka Virovitica, Međimurje Čakovec, Dubrava Zagreb, Kastav i Pula. U najbolju petorku turnira uvršteni su Andrija Gluhak iz KK Dubrava, Nikola Hren iz KK Međimurje, Nikola Krstanović iz KK Virka te Matija Valdec i Matija Bačani iz KK Grafičar. Medalje i pehare trima najboljim ekipama uručio je član seniorske ekipe Grafičara Andro Svaty – rekao je Filip Bajsić, član organizacijskog tima. 

Za našu ekipu nastupili su: Bruno Bačani, Matija Valdec, Vito Bačani, Ruben Gača, Leo Sakač, Lovro Šantavec, Dominik Bregović, Filip Gložinić, Filip Crnković, Matija Bačani, Niko Pavković, Lino Horvat i Dominik Povijač.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content