Likovno udruženje Ludbreg u sklopu programa Svete Nedjelje priredilo je izložbu slika mlađe grupe koja je okupila 24 autora starosti od 6 do 15 godina. Izložba je održana u prostoru hotela „Raj“, a prisustvovalo je mnoštvo ponosnih roditelja, baka i djedova, teta, strina i prijatelja koji su imali prilike razgledati čak 30 likovnih djela.

-Ovi radovi rezultat su ljetnih likovnih radionica koje već svi jako dobro znaju. Iznimno sam sretna da se možemo pohvaliti još jednom generacijom mladih autora. Konstantno nam se pridružuju novi članovi, djeca predškolske i školske dobi među kojima ima i srednjoškolaca. Za mene ono najbitnije jest da oni na naše likovne radionice dolaze s voljom i veseljem. – kaže predsjednica Likovnog udruženja i voditeljica radionica Elvira Štabi.

Ovogodišnju 12. po redu izložbu u organizaciji LUL-a otvorila je zamjenica gradonačelnika Renata Potočnik. – Ludbreg je grad čuda i legendi, to više ne trebamo ni naglašavati. Stvarno smo ponosni da imamo izuzetne talente u mnogim područjima. Imamo izuzetne sportaše i glazbenike, a evo ovdje se okupljaju i izuzetni likovni umjetnici. Vjerujem da ćemo kroz koju godinu i mi imati nekog svog Picassa ili Rembrandta. Uvjerena sam da će uz ovakav trud i entuzijazam koji se pokazuje u ovoj grupi, stići i veliki rezultati. –

U sklopu otvorenja izložbe organizatori su priredili i mali program. U recitatorskom dijelu nastupale su Iva Osivnik i Daria Rusak, a za glazbeni dio pobrinula se Lorena Kenđel odsviravši skladbu na tamburici, te Iva i Dora Škafec Jagić koje su svirale na saksofonu i klarinetu.
Pokrovitelj ove izložbe kao i samih likovnih radionica je Grad Ludbreg po projektu Ljetna likovna radionica i izložba slika.

Autori izložbe:

 Andrijana Ročkar (13g)
Ana Jug (9g)
Arijana Kosec (15g)
Dejana Ročkar (15g)
Daria Rusak (8g)
Ella Gerić (11g)
Ema Dežić (13g)
Gita Tenčić (6g)
Iva Osivnik (11g)
Ira Andrea Potnar (15g)
Kai Novak (7g)
Lorena Kenđel (11g)
Lovro Borko (9g)
Lovro Stančin (9g)
Leonardo Vručina (12g)
Matea Kenđel (14g)
Martin Stančin (7g)
Nika Gerić (6g)
Nika Fajt (7g)
Nila Leona Hrelja (8g)
Noa Jug (11g)
Ruben Gača (9g)
Tena Fajt (8g)
Vina Lazić (11g)