);
Mama Lidija i kćer Katarina udružile snage

Mama Lidija i kćer Katarina udružile snage

U ulici Vladimira Nazora u Ludbregu stvara se jedna nova beauty priča. Priča u kojoj su glavni akteri mama Lidija i kćer Katarina. Naime, mnogim Ludbrežankama i Ludbrežanima već dobro poznati Frizerski studio Styling ovog je mjeseca proširio svoju ponudu usluga.

Prije gotovo 25 godina vlasnica salona Lidija Kovačić odlučila se okušati u samostalnim vodama.

– Oduvijek me privlačio frizeraj, u tome baš uživam pa je i otvorenje salona bio logičan potez onda. Poslujem već dugo, evo stiže 25-a godina, od toga sam u ovom prostoru posljednjih 10 godina i imam stalno zaposlene dvije radnice – Ana-Mariju Lazić i Valentinu Kosi. Koristimo široku paletu proizvoda, nismo usko vezane samo za jedan brend. Volim isprobati sve i onda odlučiti koji proizvod mi najbolje odgovara za pojedini dio posla. – govori nam Lidija u čijem salonu uvijek vlada opuštena atmosfera unatoč velikom obimu posla.

Katarina, Lidija i zaposlenica Ana-Marija
Katarina, Lidija i zaposlenica Ana-Marija

Ponekad prilika traži frizuru, ali i šminku i nokte

S obzirom na to da živimo užurbanim načinom života, većina žena ima jako malo vremena te se ne stigne toliko posvetiti svojoj ljepoti. U dogovoru s kćerkom Katarinom Lidija im je stoga odlučila olakšati cijeli proces i omogućiti uljepšavanje na jednom mjestu. Tako od sada osim na frizuru i održavanje kose, u Frizerski studio Styling možete doći i na nokte i šminkanje.

Za pružanje usluge manikure, trajnog laka, gela i šminkanja zadužena je Lidijina kćer Katarina, koja je zahvaljujući pohađanju edukacija dobro upoznata s proizvodima i najnovijim tehnikama izrade.

– Baš kao što je mamu oduvijek zanimao frizeraj, tako mene oduvijek zanimaju nokti i šminka. Odlučila sam stoga spojiti ugodno s korisnim. Krenula sam na edukacije i usavršila vještine. Prijatelji i poznanici ubrzo su prepoznali potencijal i krenuli nas nagovarati da se udružimo. Govorili su nam da bi bilo super da žene na jedno mjestu mogu obaviti sve, a ne da na frizuru trče recimo ovdje, na šminkanje u neki beauty salon i onda još nokti na nekom trećem mjestu. Odlučile smo ih poslušati i probati. Nismo imale ništa za izgubiti. – objašnjava Katarina Kovačić.

Uz mali poticaj okoline Frizerski studio Styling danas je prvi takav u Ludbregu. Studio u kojem se u potpunosti možete pripremiti za razne prigode. Za kombinaciju svečane frizure, šminkanja i noktiju u prosjeku bi trebale izdvojiti oko 450 kuna, no naravno sve ovisi o željama klijentica.

– Njihove reakcije su stvarno pozitivne, zadovoljne smo interesom. Polako se upisuju narudžbe, a imamo već nekoliko termina za frizuru pa odmah nakon toga i za šminku ili nokte. To nas veseli, iako zna biti malo gužvastično u salonu. Ali neka, uvijek je dinamično, a i žene vole škicnuti što se to tu sve radi. – zadovoljno zaključuju mama Lidija i kćer Katarina Kovačić.

Vrata Styling-a otvorena su za sve, a tko zna, možda nas uskoro iznenade i dodatnim proširenje ponude usluga. Ostaje nam za vidjeti.

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content