);
Mali plesači aktivni u travnju

Mali plesači aktivni u travnju

Početkom mjeseca izvijestili smo o nastupu najstarijih grupa plesača KUD-a Anka Ošpuh (PS Crazy Hill) na International Dance Open u Sarajevu na kojem su se plasirali za nastup na svjetskom prvenstvu u Makedoniji. Međutim, valja spomenuti i njihove mlađe prijatelje koji također, sukladno svom uzrastu, aktivno sudjeluju na smotrama.

Tako su najmlađi, gotovo vrtićarci, Zvjezdice i Leptirići, 9.travnja nastupili na “Dance challenge Varaždin” u varaždinskom Graberju. Na ovoj smotri svi su bili pobjednici.

Srednji uzrast Harlekini i Anđeli proteklog vikenda, 23.travnja sudjelovali su na “Croatia Dance open 2022“ u Crikvenici. Harlekini su u kategoriji “contemporary/modern group kids“ bili prvi, a Anđeli u kategoriji “show dance formation kids“ drugi.

– Sretni smo da su napokon ukinute protupandemijske mjere koje su nam u potpunosti prekinule probe i nastupe. Sad se sezona otvorila i to je dobro, jer djeca vole nastupati, to im daje motivaciju za daljnji rad, druženje, i prikazivanje svega što smo do sad radili i naučili. Zahvaljujemo roditeljima na pomoći, susretljivosti i podršci, a našim plesačima na uzornom ponašanju, marljivosti i svakom osmjehu kojim nas sve skupa nagrađuju. – rekla nam je jedna od voditeljica kudovskih malih plesača Ana Katalenić.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content