Ludbrežani nastavljaju s humanitarnim akcijama prikupljanja pomoći za gradove i mjesta pogođene potresom. U ovoj drugoj akciji prikupljat će se građevinski materijal.

– Prikuplja se crijep, cigla, vapno, cement, građa (grede, roženice, letve, daske), cerade, folije, najlon, čavli, građevinsko ljepilo, pur pjena, limeni pokrov, limeni okovi i cijevi za dimnjake. Građa može biti nova i rabljena, ali molimo ljude da se ne rješavaju otpada i šutovine – kaže nam Tin Mihalić i Sven Glavak, pokretači akcije.

Materijal se može pokupiti na vašoj adresi ili ga možete dovesti direktno na adresu parkinga Transporti Mihalić u Ludbreškim Vinogradima 500 m lijevo nakon ciglane. – Postavit ćemo tablu kod skretanja na parking, a postoji i mogućnost istovara paletirane robe viljuškarom. Sav prikupljeni materijal donirat ćemo direktno obiteljima čije su kuće stradale u potresu – kaže Tin Mihalić.

Dodaje kako će materijal pakirati na palete i prevozit kamionima 15., 16. i 17. siječnja na područja pogođena potresom. – Prijatelj Ivan Peharda je sa svojom krovopokrivačkom ekipom svaki dan na terenu i dio sakupljenog materijala će se njemu predati u što kraćem roku da se mogu sanirati štete – poručuju pokretači akcije.

Donacije se prikupljaju:
2.1.2021. i 3.1. 2021.
Od 10-16 h

Idući vikend
Subota 9.1.2021.
Nedjelja 10.1.2021.
Od 8-16 h