Tijekom današnjeg dana u Gradskoj sportskoj dvorani održalo se organizirano prikupljanje pomoći za osobe pogođene potresom u Petrinji, Sisku i Glini. U periodu od 8 do 17 sati sakupljen je velik broj potrebnih stvari kao što su suha hrana, vode, deke, odjeća…

Ludbrežani i stanovnici okolnih naselja su tako još jednom pokazali i dokazali da imaju veliko srce. Tome najbolje svjedoči kolona automobila koja se u jednom trenutku protezala na cijelom potezu oko sportske dvorane.

Ljudi su donosili pomoć, tko je i koliko mogao, a vrijedni su je volonteri tijekom cijelog dana razvrstavali kako bi olakšali snalaženje onima kojima se šalje.

-Dva kamiona različite robe upravo kreću prema Glini i Sisku, a sutra ih slijede još tri kombija. Hvala svima koju su donijeli stvari, hvala firmama koje su donirale kutije, najlone, trake i svašta drugo, hvala ekipi koja je organizirala kamione i osigurala viličare i ljude za utovar, hvala mnogobrojnim volonterkama i volonterima koji su cijeli dan sortirali i pakirali stvari u dvorani. Hvala vam svima koji ste pomogli, a ekipi koja kreće na put sretno! – poručio je gradonačelnik Bilić.

Bravo Ludbreg!