);
Ludbreški vatrogasci pridružili se popularnom TikTok izazovu

Ludbreški vatrogasci pridružili se popularnom TikTok izazovu

U posljednjih nekoliko dana internetom se proširio Foot Shake Dance izazov ili kako ga neki još nazivaju  ‘Oh Na Na Na Challenge’. Riječ je o plesu koji se izvode dodirujući se samo nogama dok u pozadini svira hit brazilskog pjevača KondZille.

Prvi koji su zaplesali na Foot Shake Dance bili su policijski službenici, a ubrzo su im se priključili medicinski i zdravstveni radnici, HGSS službenici pa i vatrogasci među kojima i naši, ludbreški.

– U znak podrške za sve javne službe i sve djelatnosti koje nam omogućuju normalan život kroz ovu pandemiju i DVD Ludbreg prihvatio je #tiktok izazov i snimio video. Ovim putem izazivamo sve udruge na području Grada Ludbrega, sve članove grupe DVD Ludbreg te članove DVD-a Hrženica i Gradskog društva Crvenog križa grada Ludbrega da prihvate ovaj izazov. – poručili su iz DVD-a Ludbreg.

Uz samu snimku plesa osmislili su i nagradnu igru za sve koji žele sudjelovati u TikTok izazovu.

– Priključite se grupi DVD Ludbreg, lajkajte ovaj video i stavite u kometar svoj video uradak. 10 najoriginalnijih videa osvaja nagradu. Želimo da svatko od vas snimi originalan video prema svojoj djelatnosti i hobiju.. (lovci, ribolovci, sportaši, udruge..), ali vas isto tako molimo da se prilikom snimanja pridržavate svih sigurnosnih smjernica Stožera civilne zaštite RH. Dobitnike nagrade objavit ćemo 4. svibnja, na dan našeg zaštitnika Svetog Florijana. – poručuju.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content