);
Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić izašao iz SDP-a

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić izašao iz SDP-a

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić nakon više od 20 godina napustio je SDP o čemu je danas izvijestio stranačke kolege, a potom i javnost. Tekst priopćenja u nastavku donosimo u cijelosti:
Nakon više od dvadeset godina provedenih u SDP-u gdje sam, između ostalog, obnašao funkciju saborskog zastupnika te u dva mandata dužnost gradonačelnika Grada Ludbrega, kao i brojne stranačke funkcije na lokalnoj i nacionalnoj razini, podnio sam ostavku na članstvo u stranci, kao i na sve stranačke dužnosti.

Kako bih ostao dosljedan odgovornom načinu svog dosadašnjeg političkog rada, pred Ludbrežanke i Ludbrežane na predstojeće izbore izlazim kao nezavisni kandidat te od njih tražim još jedan mandat i povjerenje da vodim naš grad. Dosadašnje povjerenje opravdao sam, između ostalog, najboljim korištenjem EU fondova, razvojem Ludbrega u gospodarsko središte, obogaćivanjem turističke i kulturne ponude, kao i transformacijom Ludbrega u zeleni grad. Moj je fokus bio i ostao briga za malog čovjeka i njegove potrebe u zajednici u kojoj živi kako ne bi svoju sreću tražio negdje drugdje. Vjerujem da građani vide koliko smo zajedno Ludbreg učinili boljim te da će mi još jednom ukazati povjerenje da zajedno istom snagom nastavimo i dalje.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content