U okviru posjete ludbreškome kraju, župan Varaždinske županije Predrag Štromar obišao je radove na uređenju Vinogradske ulice gdje se radi na odvodnji, grade se nogostupi, a vrijednost radova iznosi preko pet milijuna kuna.

Varkom, ŽUC i Grad Ludbreg sudjeluju u ovome projektu te će ova ulica dobiti novi sjaj. To je jako važno, poglavito zbog sigurnosti prometa, te svih sudionika u prometu.Moram napomenuti kako se kreće u javnu nabavu za dodatnih tristo metara uređenja prometnica. Isto tako sam siguran kako će uskoro i završiti sanacija Frankopanske ulice koja će svakako biti jedna od ljepših ulica u ovome gradu. Svima je dobro poznato kako nam je ulaganje u cestovnu i komunalnu infrastrukturu jedan od prioriteta jer je ravnomjeran razvoj cijele Županije izuzetno bitan – rekao je župan prilikom obilaska.

Gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić naznačio je kako se u Ludbregu stalno radi na uređenju komunalne i prometne infrastrukture.

U suradnji sa ŽUC-om radimo na dva velika projekta, uređenju Vinogradske i Frankopanske ulice i to me izuzetno raduje. Radimo na postavljanju nove javne rasvjete, biciklističkih staza i tako dalje. Želje i potrebe građana su nam prioritet, ali uvijek slušamo i struku– kazao  je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Obilasku je nazočio i ravnatelj ŽUC-a Varaždinske županije Tomislav Osonjački.