);
Kuća za odmor Iva’s place – rustikalni stil uz moderne elemente

Kuća za odmor Iva’s place – rustikalni stil uz moderne elemente

Iva’s place još je jedna u nizu prekrasnih kuća za odmor koja se nalazi u Ludbreškim vinogradima i koja nudi smještaj s opremom za kuhanje, terasom i svom multimedijom. U sklopu objekta dostupan je balkon, tri klimatizirane spavaće sobe, blagovaonica i potpuno opremljena kuhinja i kupaonica. Kuća nudi i roštilj, vrt, dječje igralište, a od ove godine i neizostavan bazen. Kuća je u vlasništvu obitelji Nemec koja ju je uz puno rada i truda podigla sama.

Kuća je stara desetak godina, imali smo zemljište pa sam najprije mislio napraviti klijet pa onda klijet s mogućnošću da se prespava i na kraju je evo ispala kuća za odmor koju od 2018. godine iznajmljujemo. Krenuli smo preko internetskih stranica, a sada smo potpisali ugovor s agencijom i od ove godine u funkciju pustili i bazen – rekao je Zoran Nemec.

Zoran je gotovo cijelu kuću napravio i uredio sam, a kuća je uređena u rustikalnom stilu s dosta drvene građe, ali i modernim elementima što joj daje poseban ugođaj. Posebnost je i vanjski bazen s kojeg se proteže pogled na cijeli Ludbreg, a Zoran u vrtu ima posađene i pistacije što je raritet u ovom kraju. Kapaciteti su većinom popunjeni, iako je ova godina bila dosta izazovna.

Imali smo sve popunjeno ove godine u sedmom i osmom mjesecu dok smo u devetom zbog cijele situacije imali nekoliko otkaza. Inače nam je 80, 90 posto gostiju izvana no kako su ove godine neki od njih otkazali, kapacitet smo punili s domaćim gostima. Moram reći da otkako smo u funkciju pustili bazen, da nam se promijenila struktura gostiju. Prije su to bili ‘vikendaši’ i ljudi u prolazu, sada su to obitelji i grupe koje ostaju na duže, a sada je i preko agencije minimum tri noćenja. Iznajmljujemo inače i za proslave, ali izbjegavamo jer smo imali neka loša iskustva – objasnio je Zoran.

Ipak, kaže kako je velika većina iskustva vrlo pozitivna te da im je čak i drago kad im gosti sugeriraju neke ideje kako poboljšati kuću i unaprijediti smještaj pa su tako na sugestiju gostiju nabavili aparat za kavu i napravili dodatan rukohvat na stepenicama koje vode u spavaće sobe. Najveći plus ove prekrasne kuće za odmor ipak su domaćini koji svakog gosta srdačno dočekaju, a Zoran često za goste priprema i svoju poznatu pizzu u krušnoj peći.

Inače imamo vinograd za sebe, sada nekih 550 čokota pa uvijek volimo goste dočekati s bocom domaćeg vina i nečim domaćim za prigristi, a specijalitet je pizza u krušnoj peći koju gosti obožavaju. Još nemam čak ni osrednju kritiku, a kamoli lošu tako da mogu reći da imamo ‘najbolju pizzu na bregu’ – kroz smijeh nam je rekao Zoran.

Za kraj, poduzetni Zoran nam je ispričao i nešto o daljnjim planovima.

– U planu imam renovirati staru klijet koja se nalazi 30 metara dalje, a kupio sam još jednu klijet koju bi htio adaptirati i nešto napraviti od toga. Vidjet ćemo kamo će me to odvesti pošto sve radim sam. Nisam u toj struci, ali polako svega što se primim, završim. Puno je tu truda i rada, ali volim tu boraviti i baviti se s tim, a i drago mi je kad su gosti zadovoljni – poručio je za kraj Zoran.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content