);
Krenula prodaja božićnih drvca na gradskom trgu

Krenula prodaja božićnih drvca na gradskom trgu

Božićni blagdani se približavaju, a s njima dolazi i ukrašavanje božićne jelke.

Na Trgu Svetog Trojstva krenula je tradicionalna prodaja božićnih drvca. Središtem Ludbrega širi se miris jele i smreke koje se simbolično okićuju na Badnjak. Upravo će se tamo i nalaziti sve do Badnjaka. Na vama je da dođete, razgledate i odabere ono drvce koje vam najbolje odgovara.

Cijene se kreću od 50 do 300 kuna, ovisno o veličini i vrsti. Rezane se tako mogu pronaći po cijeni od 50 do 100 kuna, a takozvani silveri od 150 do 200 kuna. Nordijskim jelama se cijena kreće oko 250 kuna, a ako želite božićno drvce u tegli trebat ćete izdvojiti od 120 do 200 kuna.

– Cijene su poprilično slične onima od prošle i pretprošle godine. Danas smo prvi dan, pa je prodaja nešto slabija. Bit će jače za vikend, dok su ljudi doma pa u miru mogu doći razgledati. Mi vam svi tu već imamo svoje kupce manje više, svoju klijentelu kak bi se reklo. Svake godine se proda otprilike isti broj drvca, varira možda +/- 10, ali u principu prodamo sve. – kažu prodavači koje će na gradskom trgu biti svakog dana do Badnjaka od 8 sati.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content