);
Kreće masovno cijepljenje u Ludbregu

Kreće masovno cijepljenje u Ludbregu

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije potvrdio je kako će se ovog petka i subote, dakle 7. i 8. svibnja, održati masovno cijepljenje u ludbreškoj sportskoj dvorani i to za područje cijele bivše općine Ludbreg.

Cijepljenje u petak počinje u 8:30, a cijepit će se osobe koje su prijavljene za cijepljenje kod liječnika opće medicine, a istog dana u poslijepodnevnim satima cijepljenje je organizirano za djelatnike tvrtki koje su se za isto prijavile. Cijepljenje u subotu počinje u 8:30 sati i namijenjeno je osobama koje su prijavile putem aplikacije cijepise.hr, a o terminu cijepljenja bit će obaviješteni.

-Ukoliko se nastavi ovim tempom kroz nekih mjesec dana, s obzirom da su u najavi dolasci većih doza cjepiva za cijelu Hrvatsku, za očekivati je da bi svi oni koji se žele cijepiti prvi puta mogli biti i procijepljeni. To je u ovom trenutku vrlo važna informacija i nakon onog početnog nesnalaženja i ne funkcioniranja sustava cijepise.hr , s ovim većim količinama cjepiva za očekivati je da ćemo se svi moći cijepiti prvi, a nadam se i drugi put i da ćemo na taj način smanjiti rizik od korone. Vidjeli smo da je ovaj treći val bio poprilično strašan, nažalost, dosta ljudi je tragično završilo i krajnje je vrijeme da se procjepljivanjem smanji rizik za veliki broj ljudi. Svi jedva čekamo da se kroz to procjepljivanje vratimo nekom normalnom životu – poručio je gradonačelnik Dubravko Bilić i pozvao stanovnike Ludbrega te okolnih naselja i općina da se odazovu u što većem broju.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content