Već nekoliko godina zaredom Ženski rukometni klub Ludbreg organizira Dan jabuka na Gradskoj tržnici. Tako su i posljednje listopadske subote pripremili štrukle, pite, kolače i ostale slastice u kojima je glavni sastojak kraljica voća – jabuka.

     -Dio sredstava za financiranje natjecanja dviju naših ekipa nastojimo namaknuti na ovaj način. U proljeće organiziramo Dan jagoda, a u jesen Dan jabuka. Vrijedne igračice našeg kluba, njihove mame te simpatizerke i navijačice kluba pripremile su domaće štrukle, pite od jabuka, a bilo je tu i modernih kolača i slastica kao npr. mafina, kuglofa, torti. – rekla je Dolores Horvat, predsjednica ŽRK Ludbreg.

     Posjetitelji ženskog placa, ali i slučajni prolaznici mogli su donirati novčani iznos po želji te zauzvrat degustirati nešto iz raznovrsne ponude kolača i slastica. Novčani iznos donirao je i autor ovih redaka pa možemo ustvrditi da smo na taj način pomogli nastavku djelovanja ovog sportskog kolektiva koji je vođen tako da ne čeka samo gotove novce o drugih. Naprotiv, Ženski rukometni klub Ludbreg svojim djelovanjem i dodatnim aktivnostima nastoji namaknuti dio sredstava potrebnih za natjecanje i to je za svaku pohvalu. Sredstva prikupljena iz ove akcije utrošit će se za nabavu trenirki za novu generaciju mladih ludbreških rukometašica.