Već tradicionalno poslije nastupa na svetištu na Susretu crkvenih zborova, Crkveni zbor Župe Presvetog trojstva ima svoj samostalni koncert u župnoj crkvi. Zbor već dugi niz godina vode provjerene muške snage, dva Antuna, predsjednik zbora Antun Novota i dirigent Antun Kranjčec.

-Uspjeli smo zadržati našeg umjetničkog voditelja gospodina Kranjčeca pa s nama surađuje ove, a vjerujemo da ćemo ga ‘nagovoriti’ da vodi zbor i sljedeće godine. Želim naglasiti i veliku ulogu u podršci zboru našem prečasnom Josipu Đurkanu i gospođi Vesni Kranjčec koja vodi brigu o financijama. Zahvaljujem se svim dugogodišnjim članovima kao i novopristiglim mladim pjevačima na angažmanu. Jako sam, kao predsjednik, zadovoljan radom zbora i mnogobrojnim uspješnim nastupima. – rekao je Antun Novota.

Inače, naš Crkveni zbor samostalno djeluje od 1992. godine, dakle punih 27 godina, a čak 15 godina vodi ga dirigent Antun Kranjčec. Gotovo sve pjesme zbor izvodi četveroglasno, a nedavno su izdali već 12. nosač zvuka s dvadeset novih napjeva od koji su neke izveli i ovom prigodom. Zbor na orguljama prati časna sestra Kristina Cenkovčan, a ovom prigodom gosti koncerta bili su neki članovi Pjevačkog društva mladih Trinitas koji povremeno pjevaju i u Crkvenom zboru. Osim liturgijskih pjesama Crkveni zbor Župe Presvetog trojstva izveo je i umjetničke pjesme hrvatskih autora kao i pjesme iz našeg šireg zavičaja. Bila je to poslastica za ljubitelje zbornog pjevanja, ali i za one koji će to tek postati, a možda se i priključiti zboru pjevanjem. Zašto ne!