Udruga umirovljenika i starijih osoba regije Ludbreg dana 25. ožujka 2017. godine održala je u prostorijama Međugeneracijskog centra Izbornu skupštinu.
Izbornu skupštinu otvorila je predsjednica Udruge, Katarina Sačer te se s pozdravnom riječju obratila prisutnim delegatima i gostima. Skupštini je prisustvovalo 33 delegata od ukupno 34, a skupštinu je vodio potpredsjednik Udruge, Eduard Horvat. Na dnevnom redu nalazilo se izvješće Izvršnog odbora o radu Udruge, izvješće o financijskom poslovanju, izvješće Nadzornog odbora o radu, prijedlog programa rada za 2017. godinu te prijedlog financijskog plana Udruge za 2017. godinu. Sva izvješća i prijedlozi usvojeni su jednoglasno, a po završetku su raspuštena tijela Udruge te je slijedila točka izbora i imenovanja predsjednika i potpredsjednika, članova Izvršnog odbora, članova nadzornog odbora, članova Odbora za socijalnu skrb i Odbora za sport i rekreaciju, izbor tajnika Udruge te delegata koji će prisustvovati skupštini Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije.
Izbornoj skupštini Udruge prisustvovao je i gradonačelnik Grada Ludbrega, Dubravko Bilić koji je u svojem pozdravnom govoru pohvalio rad Udruge te im obećao još bolju suradnju i povezanost s Gradom Ludbregom. Osim ludbreškog gradonačelnika, umirovljenike je posjetila i predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije, gđa. Jadranka Bahel koja je za ludbrešku Udrugu umirovljenika imala samo riječi hvale. Kao gosti skupštini su prisustvovali i predstavnici Udruge umirovljenika i starijih osoba Općine Mali Bukovec te predsjednica Marija Balija koja je ludbreške umirovljenike pozvala na jačanje suradnje i dobrosusjedskih odnosa između dvije Udruge. Dužnost predsjednice Udruge umirovljenika i dalje će obnašati Katarina Sačer, za potpredsjednika je izabran Eduard Horvat, a za tajnicu Zlata Jež.