Najveća ludbreška manifestacija Dani ludbreške Svete nedjelje i ove godine obuhvaća niz vjerskih, kulturnih i sportskih događanja.

Tako nas u petak 23. kolovoza očekuje Koncert Mješovitog pjevačkog zbora „Podravina“ u Kapelici Svetog Križa dvorca Batthyany s početkom u 19 sati.

Sljedećeg dana, 24. kolovoza (subota), sprema se bogat sportski program. Priprema se Memorijalni teniski turnir parova „Marijan Kovačić“ koji će se održati u Teniskom centru Ludbreg  s početkom u 9 sati, zatim Odbojkaški turnir u organizaciji Udruge mladih „Vitki jelen“ u Kučanu Ludbreškom s početkom u 14 sati te Natjecanje u gađanju glinenih golubova  u organizaciji Lovačkog društva „Srnjak“ u 15 sati.

Istog dana održava se i vjerski program – Hodočašće mladih, koje započinje svetom misom u župnoj crkvi u 18 sati, a završava Festivalom duhovnih pjesama mladih „Duga“ koji će se održati u kinodvorani Centra za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ s početkom u 19,30 sati.

Nedjelja, 25. kolovoza, rezervirana je za Hodočašće bolesnika, osoba s invaliditetom, karitativnih djelatnika i medicinskog osoblja, djelatnika Crvenog križa Ludbreg i Varaždinske biskupije.

Od sportskog programa tog nas dana očekuje nastavak Natjecanja u gađanju glinenih golubova i nastavak Memorijalnog turnira „Marijan Kovačić te dječji košarkaški turnir „Streetball u Centru svijeta“ na Trgu svetog Trojstva s početkom u 14 sati.

Uz to očekuje nas i program udruge „Ludbreško sunce“ pod nazivom „I mi to možemo, pokaži što znaš“ koji će započeti u 13 sati u Kući sunca u Globočecu Ludbreškom.