);
Kadeti Podravine drugi na turniru u Nedelišću

Kadeti Podravine drugi na turniru u Nedelišću

U nedjelju, 2. siječnja završio je jaki malonogometni turnir u kategoriji U16 u Nedelišću. Na turniru pod nazivom ‘ATON limač kup’ koji se igrao ‘na mantinele’ i na umjetnoj travi kadetska ekipa NK Podravina osvojila je drugo mjesto.

-U konkurenciji je bilo 16 ekipa, a u dva natjecateljska dana naši dečki su pokazali izuzetnu borbenost i zrelost te su prošli skupinu kao drugi s jednakim brojem bodova kao i prvi. Dvama pobjedama u četvrtfinalu i polufinalu naše mlade nogometne nade zasluženo su ušle u finale turnira. Nakon teške borbe i izjednačenog rezultata 2:2 u napetoj utakmici, više sreće u raspucavanju penala imala je protivnička ekipa Mladosti Kometa iz Preloga. Uz pehar, medalje i novčanu nagradu, dodatno priznanje našoj ekipi bilo je prilikom proglašenje najboljih kada je za najboljeg golmana turnira proglašen naš ‘čarobnjak s rukavicama’ Luka Lesar – rekao je Bruno Posavec, voditelj ekipe.

U ekipi Podravine najbolji strijelac bio je Nikola Posavec sa pet postignutih pogodaka. Konačni poredak tri prvoplasirane ekipe u kategoriji U16 je: NK Mladost Komet Prelog, NK Podravina Ludbreg i NC Vidovec. Za NK Podravina nastupili su: Luka Lesar, Ivan Draganić, David Cindori, Nikola Posavec, Noa Vađunec, Niko Krobot, Tin Blagus, Leo Vrban, Emil Janušić i Rok Kolak. Valja naglasiti da je ekipa Podravine na turniru nastupila bez ijednog zajedničkog treninga jer nije mogla dobiti termin u dvorani. Vjerujemo da će ovaj uspjeh to promijeniti, a kad još k tome završi i pandemija naši mladi nogometaši zasigurno će biti još bolji.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content