);
Izložba s pozitivnom pričom nakon koje slijedi radionica string arta

Izložba s pozitivnom pričom nakon koje slijedi radionica string arta

Centar za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ u suradnji s ‘Organizatorima bez granica’ ovog petka, 15. listopada, otvara izložbu pod nazivom ‘Vjeruj u sebe’.

U sklopu izložbe u izložbenom prostoru dvorca Batthyany biti će izloženo dvadesetak radova autora Aleksandra Kovačevića kao i radovi polaznika njegovih kreativnih radionica. Zanimljivo je da su polaznici tih kreativnih radionica između ostalih i zagrebački beskućnici.

-Rodila se ideja o tome da svoje znanje prenesem beskućnicima s ciljem podizanja samopouzdanja i kao dio antistres terapije. Htio sam im pomoći u tome da svoje slike prodaju i prikupe financijska sredstva koja će im omogućiti da više ne budu beskućnici. Želja mi je bila naučiti ih izrađivati slike i pomoći im naći put do krajnjeg kupca. – navodi Aleksandar Kovačević.

Na ovoj izložbi bit će prikazani radovi izrađeni tehnikama string arta i akrilnog izlijevanja boja. Dodajmo još kako su neke od radova radile i poznate osobe iz javnog života u sklopu jedne od Aleksandrovih radionica ‘Slike s potpisom’.

Nakon izložbe, zainteresiran posjetitelje očekuje i mala radionica izrade ukrasa tehnikom string arta.

Ulaz na izložbu i radionicu je besplatan.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content