Zimski dani pogodni su za organizaciju kulturno–zabavnih događaja u dvoranama. Tako je u svečanoj dvorani dvorca Batthyany održana poetsko-zabavna večer humanitarnog karaktera. Večer poezije pod nazivom ­­­­­­’Potaknimo ljubav u nama’  organizirana je povodom Valentinova, a najveći teret organizacije podnijela je predsjednica ‘Inner Wheel kluba Varaždin’ Jadranka Meingassner iz Poljanca. Da podsjetimo naše čitatelje, radi se o klubu registriranom u Varaždinu u koji se mogu učlaniti žene i iz ludbreškog područja, a spremne su svoje slobodno vrijeme izdvojiti u cilju djelovanja za dobrobit drugim osobama kojima je pomoć neophodna. Uz građane Ludbrega ovu najnoviju humanitarnu akciju IW kluba Varaždin podržali su i ostali srodni klubovi iz Varaždinske i Međimurske županije tako da je svečana dvorana u dvorcu Batthyany bila popunjena do posljednjeg mjesta.

– Jako sam sretna što smo uspjeli u Ludbregu organizirati ovako sadržajnu večer u kojoj su osim pjesnika sudjelovali i glazbenici među kojima i oni koje naš Klub pomaže u školovanju. Sredstva za naš daljnji humanitarni rad, na ovoj večeri poezije, prikupili smo putem donacija posjetitelja. Nekim donatorima, slučajnim odabirom brojeva od strane glavnih gostiju, uspjeli smo se zahvaliti knjigama koje su nam poklonili sami kazivatelji stihova. Njima najsrdačnije zahvaljujem na odazivu kao i građanima koji su nas podržali dolaskom i donacijama. Također, hvala i članicama IW kluba Čakovec i IW kluba Prelog te članovima Rotary kluba Ludbreg koji već tradicionalno podržavaju sve naše akcije. – rekla je Jadranka Meingassner, predsjednica IW kluba Varaždin.

U programu poetske večeri ‘Potaknimo ljubav u nama’ nastupili su pjesnici: Zdenka Ćavić, Ljubica Ribić, Davorka Crnčec, Milan Novak i Aleksandar Horvat. Glazbeni dio večeri također je bio sadržajan, a nastupili su Bemian duet iz Peteranca, tamburaši KUD-a Juraj Lončarić iz Hrženice te Marija Horvatić, učenica trećeg razreda Glazbene škole Varaždin u pratnji korepetitorice Ivane Godec Vinceković. Kao gost iznenađenja nastupio je i student pete godine Agronomskog fakulteta Zvonimir Detelj koji je uz gitaru otpjevao svoje dvije autorske ljubavne pjesme.

Poslije zajedničkog fotografiranja nastavljeno je druženje s izvođačima na prigodnom domjenku koji je također pripremljen za svaku pohvalu. Svi koji su pribivali večeri poezije zasigurno sa sobom nose poruku s ovog događaja koja se može sažeti u jednoj rečenici: ‘Otvorimo srce ljubavi i dobroti te stavimo osmijeh na lice.’