HDZ predstavio kandidata za gradonačelnika

HDZ predstavio kandidata za gradonačelnika

Danas je na glavnom ludbreškom trgu u krugovima Centra svijeta Hrvatska demokratska zajednica predstavila svog kandidata za gradonačelnika Grada Ludbrega. Radi se o 48-godišnjem Goranu Križaniću iz Ludbrega, voditelju terenske jedinice HEP-a u Ludbregu kojemu je stric prvi ludbreški gradonačelnik Franjo Križanić. Događaju su pribivali saborski zastupnik Anđelko Stričak, član Predsjedništva HDZ-a Josip Križanić, stranački kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Runac, general Željko Dvekar i drugi dužnosnici HDZ-a.

Predstavljanje je započelo predstavljanjem gostiju koje je pozdravio Dražen Filipović, a zatim je kandidata za gradonačelnika Ludbrega predstavio saborski zastupnik Anđelko Stričak.

-Naš kandidat je radišan i samozatajan čovjek koji će znati zaštititi interese građana, ali i potaknuti projekte kao što su dogradnja srednje škole, programi za obrtnike i poduzetnike te razvoj turizma i ruralnog područja. Ostale stranke u Varaždinskoj županiji se osipaju, a jedino je HDZ stabilan tako da Goran Križanić ima velike šanse za pobjedu 16. svibnja – rekao je Anđelko Stričak prilikom predstavljanja.

Nakon toga prisutnima se obratio Goran Križanić, kandidat HDZ-a za gradonačelnika grada Ludbrega.

-Smatram da je potencijal koji ima ovaj grad tek načet i da vizija razvoja grada leži u ostvarenju konkretnih strateških ciljeva. Uz bolje povezivanje s Vladom republike Hrvatske možemo napraviti stvarne pomake koji će poboljšati kvalitetu života građana, poboljšati gospodarstvo i očuvati našu tradiciju. Grad vidim kao jedno od najvažnijih središta sjeverozapadne Hrvatske jer ima sve predispozicije za puni razvoj svojih potencijala. Ludbreg stagnira jer ne postoji sinergija između ključnih faktora grada, turističke zajednice, udruga građana, Crkve, poduzetnika i gradske vlasti. Kao gradonačelnik pružit ću veću podršku amaterskom sportu, rekreativcima i razvoju sportskog turizma. Nogometno igralište s umjetnom travom te novo rukometno i košarkaško igralište s rasvjetom neki su od projekata koje smatram ključnima za razvoj društva i za sve dobne skupine. Želim da Ludbreg postane privlačna sredina gospodarstvenicima za ulaganja – rekao je Križanić na predstavljanju.

Na kraju obraćanja Goran Križanić zahvalio je gradskom i županijskom odboru HDZ-a na jednoglasnoj podršci. 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content