);
Gradonačelnik uručio nagrade najboljim učenicama osnovne i srednje škole, Dei Busija i Diani Lauri Jantol

Gradonačelnik uručio nagrade najboljim učenicama osnovne i srednje škole, Dei Busija i Diani Lauri Jantol

U povodu Dana grada Ludbrega održan je prijem za najbolje učenice Osnovne škole Ludbreg i Srednje škole Ludbreg.
Riječ je o nagradama koje se tradicionalno uručuju u sklopu Dana grada Ludbrega. Nagrade su učenicama uručili gradonačelnik Dubravko Bilić i Antun Šimić, predsjednik Gradskog vijeća grada Ludbrega.

Najboljom učenicom Osnovne škole Ludbreg proglašena je Dea Busija, učenica osmog razreda Osnovne škole Ludbreg.

-Već od samog početka Dea Busija isticala se u odnosu na druge učenike svojom savjesnošću, aktivnošću i suradništvom. Uvijek je spremna pomoći, pažljiva je i empatična. Besprijekornog je vladanja i učenja te djeluje poticajno na ostale učenike. Radi toga je često puta bila izabrana za predsjednicu razreda. Sudjelovala je na školskim priredbama te obilježavanju svih važnih datuma u našoj Školi. Uključena je u raznovrsne izvannastavne i izvanškolske aktivnosti kao što su pjevački zbor, prometna skupina, plesna skupina, Dječji forum, mladi kemičari, karate… Kao predstavnica članova Dječjeg foruma prisustvovala je svečanosti proglašenja Grada Ludbrega prijateljem djece u Zagrebu 2017. godine. Prvi saziv dječjeg gradskog vijeća izabrao je učenicu Deu Busija za prvu dječju gradonačelnicu Ludbrega i tu dužnost još uvijek obnaša.
Sudjelovala je u mnogobrojnim natjecanjima i smotrama te uvijek postizala izvrsne i zapažene rezultate. Nagradu Učiteljskog vijeća za postignute izvrsne rezultate na natjecanjima primila je u 5., 6. i 7. razredu. – poručuju iz OŠ Ludbreg.

Najboljom učenicom Srednje škole proglašena je Diana Laura Jantol koja pohađa smjer opća gimnazija.

– Diana Laura Jantol učenica je uzornog vladanja te je prva tri razreda srednje škole završila s odličnim općim uspjehom, a vjerujemo da će u istom duhu i istim uspjehom završiti i četvrti razred. Tijekom svog školovanja bila je izuzetno aktivna u više područja kao npr. biologija, informatika, engleski i njemački jezik te hrvatski jezik. Uglavnom je stjecala pozitivno iskustvo i lijepe nagrade. Najveći uspjeh postigla je osvojivši treće mjesto na državnom natjecanju iz njemačkog jezika te smo kao škola izuzetno ponosni na taj rezultat. U postizanju ovakvih izvanrednih rezultata pratila ju je i mentorica Bojana Marijanović. Učenica je također bila i dio drugih aktivnosti i natjecnja iz maatematike “Klokan”, informatike “Dabar”, “Statističke olimpijade”, Best in English” te “Večer matematike”. – obrazložili su u Srednjoj školi Ludbreg.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content