);
Grad Ludbreg uoči blagdana uručio “božićnice” umirovljenicima i studentima

Grad Ludbreg uoči blagdana uručio “božićnice” umirovljenicima i studentima

Grad Ludbreg i ove je godine uručio “božićnice” umirovljenicima i osobama slabijeg imovnog stanja, a čija mirovinska ili druga primanja iznose do 1500 kuna. Iznos jednokratne pomoći povodom božićnih blagdana iznosio je 200 kuna.

Isplaćeno je 238 “božićnica”.

– Kao i svake godine tako i ove godine, unatoč situaciji, odlučili smo poslati poruku našim umirovljenicima da su dio naše zajednice. Ove godine iz gradskog proračuna dodijelili smo po 200 kuna po umirovljeniku – rekao je ludbreški gradonačelnik. Dodaje kako se razmišljalo o drugom obliku isplate, obzirom na situaciju, no oni bi bili teško provedivi.

– Mnogi od njih ne vladaju suvremenim tehnologijama tako da smo ovu akciju odlučili odraditi kao i prijašnjih godina, ali uz pridržavanje mjera – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Grad Ludbreg božićnice je isplatio i studentima. Njih 94 koliko ih se prijavilo na račun su primili iznos od 300 kuna u povodu božićno-novogodišnjih blagdana.

Poklon Grada Ludbrega primili su i najmlađi stanovnici Ludbrega, oni do 4. razreda osnovne škole. Paketi su podijeljeni u Osnovnoj školi Ludbreg te u tri dječja vrtića.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content