);
Evo koje su upute za rad sa strankama u gradskoj upravi, trgovačkim društvima i ustanovama u vlasništvu Grada Ludbrega

Evo koje su upute za rad sa strankama u gradskoj upravi, trgovačkim društvima i ustanovama u vlasništvu Grada Ludbrega

Prema odluci Stožera civilne zaštite RH od 16. studenoga 2021. godine u prostorije javnih službi dopušten je ulazak osobama koje predoče  valjanu EU Covid potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o preboljenju, cijepljenju ili testiranju na bolest Covid 19.

Grad Ludbreg je uvažavajući odluke Stožera civilne zaštite RH donio odluke koje se tiču rada gradske uprave te trgovačkih društava i ustanova u vlasništvu Grada. Dakle radi se o Lukomu, Gradskoj knjižnici i čitaoci ‘Mladen Kerstner’, Centru za kulturu i informiranje ‘D. Novak’, Dječjem vrtiću ‘Radost’ i naravno o samoj gradskoj upravi.

– S obzirom da se situacija iz dana u dan mijenja, bilo je nužno primijeniti ove nove odluke. Tako od danas za dolazak na posao svih djelatnika vrijede odluke Stožera da kod ulaska na svoje radno mjesto moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu. Ukoliko te potvrde nemaju moraju dva puta tjedno priložiti potvrdu testiranja za koji je ovlašten laboratorij u Ludbregu u Domu zdravlja gdje se ta testiranja mogu i obaviti. Isti slučaj je i za sve gradske ustanove, pogotovo one koje rade u kontaktu s ljudima i ne mogu svoje poslove obavljati online odnosno na daljinu – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić. Dodao je kako moli sugrađane da potrebnu komunikaciju sa zaposlenicima spomenutih ustanova što je više moguće obavljaju telefonom ili e-mailom, a da osobno dolaze samo u slučaju prijeke potrebe.

Gradska uprava Grada Ludbrega

Sugrađani koji nemaju EU COVID potvrdu, potrebnu komunikaciju s gradskom upravom mogu ostvariti putem telefona ili e-maila. Kontakt podatke možete pronaći OVDJE.

Centar za kulturu i informiranje ‘D. Novak’

Korisnici koji nemaju EU COVID potvrdu, potrebnu komunikaciju sa Centrom mogu također ostvariti putem telefona ili e-maila. Kontakt podatke možete pronaći OVDJE.

Gradska knjižnica

Korisnici koji nemaju EU Covid potvrde knjižnu građu mogu naručiti telefonom, mailom,  putem Facebook stranice Gradske knjižnice te preko aplikacije MetLib. Nakon narudžbe, korisnici bez potvrde trebaju pozvoniti na zvono od knjižnice na ulaznim vratima Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’, nakon čega će im dežurni knjižničar predati traženu građu.

Djecu koja sudjeluju u knjižničnim programima, a čiji roditelji nemaju Covid potvrde, voditelji su dužni preuzeti na ulazu u knjižnicu, te nakon završetka programa dopratiti do izlaza i predati ih roditeljima.

Dječji vrtić ‘Radost’

Što se tiče dovoženja djece u dječji vrtić, djeca, ali ni osobe koje su u pratnji, odnosno koje dovode djecu u vrtić i predaju ih odgajateljima kod ulaza ne moraju imati potvrde.

Lukom

Lukom također možete kontaktirati putem dostupnih digitalnih kanala komunikacije. Kontakt podatke možete pronaći OVDJE.

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content