);
Home Events Nordijsko hodanje

Organizator

Udruga Narcisa

Mjesto

Otok mladosti
Kalnička ul., 42230, Ludbreg
loader-image
Ludbreg
Ludbreg
11:26 pm, srp 23, 2024
temperature icon 23°C
slaba kiša
Humidity 71 %
Pressure 1016 mb
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 16 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 5:24 am
Sunset Sunset: 8:34 pm

Datum

ožu 10 2024
Istekao!

Vrijeme

9:30 - 14:00

Nordijsko hodanje

I ove godine proljetni wake up call u obliku nordijskog hodanja dolazi iz Ludbrega gdje nas Narcise vode kroz prekrasan ludbreški krajolik, zelenu oazu i pluća grada Ludbrega Otok mladosti i nezaobilaznu rijeku Bednju koja je sa svojih 133 km najduža rijeka koja ima izvor i ušće u Hrvatskoj.

-Udruga Narcisa u ovom festivalu sudjeluje od samih početaka, dakle već četiri godine. Ovogodišnja manifestacija okupit će sudionike na Otoku mladosti u 9:15. Sudionici će moći birati između dvije staze – ROZE i ŽUTE. Roza staza je duža, kružna i tehnički teža. Kreće s Otoka mladosti i prolazi kroz Vinograde Ludbreške. Start je u 10 sati na Otoku mladosti. Žuta staza je laganija. Kreće s Otoka Mladosti i prolazi kroz šetnicu uz rijeku Bednju. Start je u 10:10 također na Otoku mladosti. – pojasnila je Gordana Loparić, predsjednica Udruge i dodala kako su svoj dolazak najavile brojne prijateljske udruge.

Pridružiti im se mogu i svi zainteresirani, bez obzira na to imaju li nordijske štapove.

– S ovom aktivnošću smo mi krenuli puno ranije, još u sklopu naše Ružičaste akademije. Zavoljeli smo nordijsko hodanje jer je prilagođeno svim dobnim uzrastima, a tempo hodanja možemo prilagoditi svojim mogućnostima. – dodala je Gordana Loparić.

The event is finished.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content