);
Home Events Manifestacija Martinje u Ludbregu

Organizator

Udruga vinogradara i vinara Grački grozdek

Other Organizers

Udruga 'Žene iz Centra svijeta'
Phone
099 516 86 16
Email
ZeneizCentrasvijeta0104@gmail.com
Website
http://zics.hr/
Kategorija
loader-image
Ludbreg
Ludbreg
11:37 pm, srp 23, 2024
temperature icon 23°C
oblačno
Humidity 70 %
Pressure 1016 mb
Wind 9 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 13 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 5:24 am
Sunset Sunset: 8:34 pm

Datum

stu 11 2023
Istekao!

Vrijeme

14:00 - 23:00

Martinje u Ludbregu

Bliži nam se Martinje, vrijeme kad odajemo počast svetom Martinu i mladom vinu. U srcu ludbreške regije, u Vinogradima Ludbreškima, kroz rad i djelovanje Udruge vinogradara i vinara Grački grozdek tradicija Martinja nastavlja se i ove godine.

Martinje je svečana proslava kad mošt postaje vino, koja privlači ljude u svim krajevima Hrvatske kako bi uživali u mladom vinu, glazbi i zajedničkom druženju.

Ovogodišnje Martinje u Ludbregu održat će se u subotu, 11. studenog 2023., u Gracima ispred kipa Svetog Martina u organizaciji Udruge vinogradara i vinara Grački grozdek i Udruge Žene iz Centra svijeta. Događaj započinje u 14 sati, a posjetitelji će biti srdačno dočekani od strane domaćina uz zvukove tamburaša i finih ludbreških delicija. Zatim slijedi sveta misa i cijeli događaj bit će zaokružen mladim vinom, domaćim jelima i ugodnim društvom.

Martinje u Ludbregu nije samo proslava u čast mladog vina, već prilika da se zajedno s obitelji i prijateljima stvori nezaboravan trenutak, tako da vas pozivamo da dođete i pridružite se slavlju, gdje se tradicija i veselje stapaju u nezaboravno iskustvo već  13-tu godinu za redom.

The event is finished.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content