);
Home Events Crazy Hill Bic

Mjesto

Trg Svetog Trojstva
loader-image
Ludbreg
Ludbreg
5:44 pm, srp 25, 2024
temperature icon 28°C
raštrkani oblaci
Humidity 38 %
Pressure 1012 mb
Wind 14 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 18 Km/h
Clouds Clouds: 36%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 5:27 am
Sunset Sunset: 8:32 pm

Datum

ruj 10 2023
Istekao!

Vrijeme

10:00 - 15:00

Crazy Hill Bic

Športsko rekreativno društvo BSV Ludbreg u nedjelju, 10. rujna, organizira biciklističku utrku Crazy Hill Bic. Prijave i registracija počinju u 9:30 sati na Trgu Svetog Trojstva Ludbregu, a start utrke je između 10 i 11 sati. Naime, radio se o kliznom startu, svaki pojedinac prema svojim mogućnostima i želji bira kad će startati, obratiti pozornost na zadane limite. Vozi se staza dužine 103km.
Staza nije označena te je rutu potrebno spremiti na biciklističko računalo, sportski sat, mobitel ili isprintati kartu s ucrtanom rutom biciklijade.

Kružna cestovna ruta oko Kalnika zadovoljiti će i najizbirljivije cestovne bicikliste željne pravih izazova.

-Ruta vas vodi dobrim cestama s niskim intenzitetom prometa što vam omogućava da se fokusirate na vožnju i brzinu bez previše smetni i distrakcija. Ruta se iz Ludbrega kreće prema Kalniku gdje Vas čeka ozbiljni ali ne predugi uspon do mjesta Kalnik, Tamo će vaš trud biti nagrađen predivnim i inspirativnim pogledom na nepregledno zelenilo južnih obronaka Kalničkog gorja uz koje ćete se lakše okrijepiti te napuniti energijom. Nakon Kalnika, ruta se kreće valovitim i zabavnim terenom u kojem se izmjenjuju spustovi i „hupseri“ no budite spremni na još jedan uspon kod mjesta Sudovec. Nakon osvajanja i tog izazova, ruta postaje nešto lakša, kreće se sjevernim dijelovima Kalničkog gorja te vas nakon više od 100 kilometara divne prirode i nezaboravnih pogleda preko dinamičnog brežuljkastog krajolika vraća u Ludbreg – poručuju iz BSV-a.

Startnina iznosi 15 eura. Obrazac prijave dostupan je OVDJE.

The event is finished.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content