);
Home Events Manifestacija 12. izložba vina Udruge vinogradara i vinara ‘Grački grozdek’

Organizator

Udruga vinogradara i vinara Grački grozdek
Kategorija
loader-image
Ludbreg
Ludbreg
11:06 pm, srp 23, 2024
temperature icon 23°C
oblačno
Humidity 80 %
Pressure 1016 mb
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 16 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 5:24 am
Sunset Sunset: 8:34 pm

Datum

ožu 09 2024
Istekao!

Vrijeme

Cijeli dan

12. izložba vina Udruge vinogradara i vinara ‘Grački grozdek’

Udruga vinogradara i vinara Grački grozdek organizira 12. izložbu vina koja će se održati 9. ožujka u Društvenom domu Hrženica. Izložba se održava pod pokroviteljstvom Općine Martijanec, Sveti Đurđ, Veliki Bukovec, Mali Bukovec. Ono što je zanimljivost ove izložbe je da se radi i kategorizacija najboljih vina prema općinama iz kojih vinari dolaze, pa su vina koja osvoje najveći broj bodova po tim kategoriji ujedno i najbolja općinska vina.

– Zaprimanje uzoraka vina održat će u subotu 24. veljače od 16 do 20 sati i u nedjelju 25. veljače od 13 do 20 sati. Uzorci se zaprimaju u Društvenom domu Hrženica. Kotizacija po uzorku za članove udruge iznosi 15 eura, a za izlagače 20 eura za prvi uzorak i 15 eura za svaki slijedeći–  istaknuo je predsjednik udruge Damir Marković i dodao kako se nada da će se izložba pokazati jednako dobrom, ako ne i boljom od one prošle godine.

-Prošle godine smo zaprimili 228 uzoraka, nadamo se da će ih ove godine biti još više. Sama manifestacije je narasla na jedan viši nivo tako da su i očekivanja veća. – zaključio je.

The event is finished.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content