Škola nogometa NK Podravina Ludbreg djeluje punih 12 godina. Već nekoliko godina u siječnju organizira druženje mladih nogometaša, njihovih roditelja, baka i djedova, klupskog vodstva te trenera ludbreškog kluba. Ovom prigodom u gradskoj sportskoj dvorani okupilo se oko 80-ak djece i isto toliko odraslih osoba. Osim očeva zapazili smo i izrazito velik broj majki koje su čak i glasnije što se navijanja tiče. Poslije svake odigrane utakmice djeca su ‘navalila’ na kolače, grickalice i sokove. Za kraj druženja odigrane su dvije utakmice djece i roditelja te su podijeljeni kalendari za 2018. godinu. U Školi nogometa sa 6 uzrasnih skupina rade: Davor Tropšek, Saša Sabol, Andrija Ivančić i Saša Špoljarić koji je ujedno i koordinator.

     -Vodimo brigu o velikom broju djece jer treniramo djecu u 6 uzrasnih kategorija i to: prednatjecatelji U-6 te natjecatelji U-8, U-10, U-12, U-14 i U-18. U Školi nogometa trenutno trenira 125 nogometaša starosti od 5 do 18 godina. Možemo se pohvaliti mnogobrojnim nastupima, odličnim rezultatima kao i poticajnom suradnjom s roditeljima koji su nam odlučili povjeriti svoju djecu. Odaziv djece i roditelja na treninge i utakmice je velik, a naročito na ovakva završna druženja na kraju polusezone u dvorani te ljeti na igralištu Podravine na kraju sezone. – rekao je Saša Špoljarić.

     Želite li djecu pravilno usmjeriti i odgojiti tako da znaju uživati u pobjedama i podnositi poraze upišite ih u Školu nogometa NK Podravina Ludbreg. Upisi su tijekom cijele godine, a više informacija potražite na njihovoj Facebook stranici.