);
Donosimo program “Ljeta u Ludbregu”

Donosimo program “Ljeta u Ludbregu”

Grad Ludbreg, Turistička zajednica Grada Ludbrega i Centar za kulturu i informiranje “Dragutin Novak” pripremili su program „Ljeta u Ludbregu”.

Događanja u sklopu programa kreću već ovog petka kada Ludbrežane i sve zainteresirane posjetitelje očekuje izložba akrila na platnu autorice Monike Bičkei Friščić. Otvorenje izložbe održat će se u izložbenom prostoru dvorca Batthyany s početkom u 18 sati.

Nezaobilazan događaj je svakako „Street painting – crtanje na ulici” koje će se održati 18. srpnja s početkom u 17 sati na Trgu Svetog Trojstva. Ranije tog dana održat će se i utrka „Centrum mundi 2020” koja se inače tradicionalno trči u ožujku no zbog situacije uzrokovane koronavirusom odgođena je na 18. srpnja.

Nakon toga, 20. srpnja, slijedi radionica „Kao prvo – zagonetno drvo” namijenjena djeci predškolske i osnovnoškolske dobi koja će kroz istraživačku igru, pripovijedanje i promišljanje razvijati svoju kreativnost i učiti rukovati drvom i ostalim elementima iz prirode.

Od 31. 7. do 2.8. očekuje nas „Ljetno kino na otvorenom” u parku dvorca Batthyany.

Nakon toga na rasporedu je malo glazbenih programa. Na Otoku mladosti 7. i 8. kolovoza održat će se Crazy Island music festival, a krajem kolovoza u Ludbregu gostuje Komorni trio „Crisóstomo.

Kraj kolovoza i početak rujna rezerviran je za programe u sklopu Dana ludbreške Svete Nedjelje.

Novost ove godine su Dani cikloturizma koji će se održati u periodu od 16. do 18. rujna.

Biciklijada na kvadrat u pripremi je za 19. rujna.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content