);
Djed Mraz razveselio djecu u Globočecu

Djed Mraz razveselio djecu u Globočecu

Vijeće mjesnog odbora i novoosnovana udruga Društvo žena Globočec Ludbreški organizirali su podjelu darova za 53 djece. Snijega nije bilo pa su dečki do duboko u noć pripremali sanjke na kotačima. Sanjke je vukao traktor, a u ulozi Djeda Mraza bio je Goran Lazić.

-Društvo žena osnovale smo 1. kolovoza ove godine pa nam je to i prvo organizirano darivanje djece. Naša udruga broji 25 članica i imamo puno planova koje možemo realizirati ovisno o financijskim sredstvima s kojima ćemo raspolagati. Imamo prostoriju u objektu NK Gora i s nogometašima zasad odlično surađujemo. Za prigodu darivanja djece pripremili smo i prigodni program u kojem je na harmonici svirao Matija Pongrac, a izvedena su i tri kratka igrokaza. Nastupila su naša djeca koja pohađaju OŠ Ludbreg te djeca iz OŠ Veliki Bukovec. – rekla je Kristina Kelemen, predsjednica udruge Društvo žena Globočec Ludbreški.

Da su se i dečki ozbiljno potrudili stoji činjenica da su motorizirane sanjke na kotačima odisale svježom bojom koja se zapravo nije ni dokraja osušila. Dečki su ponosno pokazivali svoj uradak pa su saonicama prošli kroz Globočec i susjedni Čukovec, a Djeda Mraza pratili su patuljci pa čak i Grinch. Sasvim dobar početak za nastavak pozitivne priče u Globočecu i sljedeće godine.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content