Utrka „Centrum mundi“ koja se tradicionalno održava u ožujku povodom obilježavanja Dana grada Ludbrega ove je godine zbog situacije uzrokovane koronavirusom morala biti odgođena.

Organizator Centar za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ u suradnji s Gradom Ludbregom i Turističkom zajednicom grada Ludbrega definirao je novi termin njenog održavanja.

Utrka „Centrum mundi 2020“ na rasporedu je 18. srpnja 2020. u 10 sati. Registracije počinju u 9 sati.

Trči se ulicama Ludbrega, a start i cilj su na Trgu Svetog Trojstva. Uz glavnu utrku na 10 000 metara trči se i utrka namijenjena građanima rekreativcima u dužini od 2 500 metara. Prijave su otvorene do 17. srpnja.

Za utrku na 2 500 metara ne mogu se prijavljivati aktivni članovi atletskih klubova – ona je namijenjena isključivo građanima rekreativcima.

Osobe mlađe od 18 godina mogu sudjelovati u utrci na 2.500 metara uz predočenje potpisane suglasnosti roditelja/skrbnika koju možete pronaći OVDJE.

Molimo sve dosad prijavljene natjecatelje da zbog izmjene datuma održavanja, a radi lakše organizacije i koordinacije, popune novu prijavnicu za sudjelovanje na utrci „Centrum mundi 2020“. Dakle, prijave koje su pristigle za termin u ožujku (odnosno sve prijave pristigle do 23. lipnja 2020. ) neće biti važeće. – poručuju organizatori i zahvaljuju na razumijevanju.

Više informacija o utrci te link za prijave možete pronaći OVDJE.