Crazy Island Festival

Crazy Island Festival

Ovog ljeta Ludbreg će uzdrmati osebujni festival elektronske glazbe. Žestoki ritmovi s Crazy Island Festivala ispunit će grad na dva dana.

Crazy Island Festival, novo lice kulture u Hrvatskoj, dolazi u grad koji je u centru svijeta. Festival će se održati 7. i 8. kolovoza na Otoku Mladosti, idealnom mjestu za sve ljubitelje plesanja i zabave.

“Lokacija na kojoj smo odlučili održati festival je na doslovnom otoku. Ta zelena i prirodna idila će posjetiteljima biti pravo opuštanje uz glazbu koju vole”, rekli su organizatori.

U dvodnevnoj oazi ludila, publiku će zabavljati jedni od najboljih DJ-eva iz regije, od kojih su brojni i izgradili i svjetsku karijeru.

Od sve skupa dvadesetak izvođača koji ove godine dolaze na Crazy Island Festival, u oko upadaju imena već poznatih umjetnika elektronske glazbe. Lorenzo, Lukas Innemann, Timo G i Noel Holler, ali i svjetski poznati Plastik Funk rasplamsat će svakog koji se pronađe u centru ludila.

Zasigurno vrijedi vidjeti i osjetiti kakvo je to novo ludilo u nastajanju. Osigurajte si slobodno vrijeme na početku kolovoza i dođite na Otok Mladosti u Ludbregu gdje će Crazy Island Festival organizirati nesvakidašnji događaj.

Early Bird ulaznice za festival su u limitiranom kapacitetu. Možete ih osigurati na stranicama festivala, preko sustava Eventim ili na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Video lokacije

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content