Cjelodnevni program Udruge Dia-Mell Ludbreg

Cjelodnevni program Udruge Dia-Mell Ludbreg

U nedjelju, 12. lipnja Udruga oboljelih od dijabetesa Dia-Mell Ludbreg organizirala je cjelodnevni program kod Lovačkog doma. Prvo je održana izborna skupština Udruge na kojoj je pribivao i ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić. Gradonačelnik je sve nazočne pozdravio, pohvalio rad i rukovodstvo Udruge te obećao daljinu suradnju za što bolje rezultate Udruge. Podsjetimo, Udruga Dia-Mell prevenira šećernu bolest te savjetuje i pomaže oboljelima. Dijabetes se, osim kod odraslih, sve češće javlja i kod mlađih dobnih skupina pa čak i kod sasvim male djece pa je prevencija i edukacija izuzetno bitna.

Za predsjednicu Udruge Dia-Mell ponovo je izabrana ludbreška liječnica Dragica Lukić, a za zamjenice su izabrane Kristina Kelemen i Lidija Pokos.

Na skupštini je bilo prisutno šezdesetak članova, a nakon službenog dijela slijedio je ručak za sve prisutne. Poslije ručka stihove su kazivala djeca predmetne nastave OŠ Ludbreg pod vodstvom učiteljice Ljudmile Kladić, a članice Udruge žena Veliko srce Sveti Đurđ izvele su igrokaz ‘Dijeta’. Nakon toga održane su sportske igre, tombola i vrtna zabava uz živu glazbu.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content