);
BSV organizirao prvu trekk utrku

BSV organizirao prvu trekk utrku

Prvo izdanje Crazy Hill Trekk utrke održano je u subotu 14. prosinca u organizaciji udruge BSV Ludbreg. Trekk zapravo znači orijentacijsko trčanje, a odvažni trkači, njih stotinjak ovoga puta okušalo se na stazama Vinograda Ludbreških i Kalničkog gorja. Natjecatelji su uz pomoć karte i kompasa morali u što kraćem vremenskom periodu pronaći i proći sve kontrolne oznake. Aktivni članovi ludbreške udruge priredili su dvije staze, one spremnije i iskusnije trekere dočekala je staza dužine 18-20km s ponešto zahtjevnijom orijentacijom, a za sve ostale trkače i rekreativce pripremili su lakšu stazu od 8 do 10km koja je naravno uključivala lakšu orijentaciju. Crazy Hill Trekk druga je po redu utrka u sklopu Treking Lige Sjever te se boduje za ukupan plasman navedene lige.

Start utrke je bio u društvenom domu Vinogradi Ludbreški. Na istoj loakcaiji bio je i cilj, a natjecatelje je dočekala bogata okrjepa uz glazbu i nagrade za najbrže.

Kod žena u kategoriji light trekk 8-10km prva tri mjesta pripala su članicama organizatorske udruge, prva je bila Marija Vugrinec, zatim Bojana Požgaj, a treće mjesto pripalo je Sanji Modrić.

U istoj kategoriji kod muškaraca prvi je bio Borna Vidović (IND), drugi Žarko Horvat (TK Marathon 95), a treći Tomislav Šumiga (BSV). U kategoriji Challenger trekk 18-20km kod žena prva je bila Renata Batur (AK Sljeme), druga Tadeja Krušec (AK Sljeme), a treća Smiljna Janžek (OK Međimurje). U istoj kategoriji kod muškaraca prvi je bio Zenil Vugrinec (BSV), drugi Marko Leljak (SRD 315 Sjeverozapad), a treći Andraž Hribar (OK Brežice).

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content