);
Brže do potvrde geodetskih elaborata

Brže do potvrde geodetskih elaborata

Uredbom o unutarnjem ustrojstvu Državne geodetske uprave Vlade RH od 6. travnja 2017. godine napokon su ispunjeni i zahtjevi Grada Ludbrega o uspostavi Odjela za katastar nekretnina u Ludbregu, čime se građanima i gospodarstvenicima znatno smanjuju čekanja na potvrđivanja geodetskih elaborata koji su dosada odobravani u Varaždinu. Tijekom nedavnog službenog posjeta ravnatelju Državne geodetske uprave Damiru Šanteku, kojeg su posjetili gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić i Milan Mirčetić ukazano je na problem predugog čekanja korisnika iz Ludbrega na potvrđivanje geodetskih elaborata jer Ispostava Ludbreg nije bila kadrovski u mogućnosti riješiti pristigle zahtjeve.

– Zahvaljujemo Državnoj geodetskoj upravi i Vladi RH na brzom rješavanju ovog dugogodišnjeg problema koji je mučio naše građane. To je samo dokaz da se upornost isplati. – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Ovom uredbom i podizanjem ludbreškog ureda u viši rang Odjela omogućuje se i novo zapošljavanje stručnog osoblja i time ubrzavanje svih postupaka koji će se rješavati.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content