Grad Ludbreg i ove će godine u povodu božićnih blagdana isplatiti jednokratnu pomoć umirovljenicima i osobama slabijeg imovinskog statusa. Jednokratnu pomoć u iznosu od 200 kuna ostvaruju umirovljenici i osobe slabijeg imovinskog stanja čija primanja iznose 1500 kuna i imaju prebivalište na području Grada Ludbrega.

Isplata jednokratnih pomoći umirovljenicima i osobama slabijeg imovinskog stanja vršiti će se u prostorima gradske uprave Grada Ludbrega, Trg Svetog Trojstva 14 od ponedjeljka, 9. prosinca do petka, 20. prosinca 2019. godine u vremenu od 7 do 15 sati.

Umirovljenici i osobe slabijeg imovinskog statusa s primanjima do 1500 kuna isplatu jednokratne socijalne pomoći mogu ostvariti uz predočenje važeće osobne iskaznice ili druge javne isprave iz koje je vidljiv osobni identifikacijski broj – OIB.

Studenti Grada Ludbrega pravo na dobivanje jednokratne pomoći povodom božićnih i novogodišnjih blagdana ostvaruju ukoliko su upisani kao redovni studenti u akademsku godinu 2019./2020., imaju prebivalište na području Grada Ludbrega, nisu navršili 27 godina života i nisu korisnici nikakvih stipendija. Studenti koji ispunjavaju uvjete mogu na propisanom obrascu, a koji se nalazi na mrežnim stranicama Grada Ludbrega, dostaviti prijavnicu za dodjelu jednokratne pomoći do 17. prosinca 2019. godine do 15 sati. Uz prijavnicu studenti su dužni dati na uvid uvjerenje o upisu u akademsku godinu 2019./2020., kao redoviti studenti te važeću osobnu iskaznicu. Termin podjele novčanih pomoći utvrdit će se naknadno.